Wij delen onze inspiratie en passie voor Thee met de hele Wereld en met jou...

Ons hoofddoel is mensen ertoe aan te zetten thee te ontdekken – om binnen te treden in deze fascinerende wereld van unieke smaken en heerlijke aroma’s. MomentBlend is exclusief en mag zichzelf bekronen met 5 sterren. Wij hebben de mooiste theeblaadjes, kruiden en vruchten van over de hele wereld verzameld voor ons eigen thee assortiment. Dagelijks zijn wij opzoek naar de beste producten en creëren wij met liefde de mooiste blends. Probeer onze unieke smaken en overtuig jezelf.

Wat doen wij?

Over de hele wereld zijn wij dagelijks op zoek naar de beste thee schatten ter wereld. Voor deze belofte zetten wij ons dagelijks in! Alleen het beste is goed genoeg voor MomentBlend Tea Experience.

Onze missie

Wij willen steeds meer nieuwe mensen de mooie eigenschappen van thee laten ervaren. Weinigen van ons weten dat thee, afgezien van zijn unieke smaak en aroma, ook geneeskundige eigenschappen heeft.

Gecertificeerd

Al onze theesoorten zijn gecertificeerd, en dragen op de verpakking een kwaliteitszegel. Tevens zijn al onze theesoorten van 100% biologische teelt en is het voor ons het edelste kado uit de natuur.

Wat klanten zeggen

Waarom MomentBlend ?

100% Biologische teelt – Hoogste kwaliteitsnormen – Gecreëerd met liefde en passie – Unieke smaken en aroma’s 

Snelle Levering

Verzending & bezorging

Bestellingen worden voor Nederland en België binnen 1 a 2 werkdagen bezorgd. Voor Duitsland zijn dit 2 tot 3 werkdagen, en overige EU-landen 4 tot 5 werkdagen.

Gratis bezorging vanaf €50,00 in NL en BE.

Wij houden je op de hoogte van de status van je bestelling met een Track & Trace. Je kunt ook op je persoonlijk account kijken wanneer je bestelling wordt geleverd.

Ruime keuze aan unieke smaken

Thee soorten

Alle smaken worden zorgvuldig en met liefde samengesteld. Dagelijks zijn wij opzoek naar nieuwe creaties om ons assortiment aan te vullen. Onze thee wordt geimporteerd uit landen als Vietnam, India, China, Japan, Sri-Lanka, Engeland en zelfs uit eigen land.

100% Biologisch

100% Biologisch geteeld!

Consumenten kopen steeds meer biologische producten! En dat is niet zo vreemd, want biologisch betekent gecertificeerd en gecontroleerd. Duurzaam en verantwoord.

Alle theesoorten van MomentBlend zijn 100% van biologische teelt.

Healthcare & Gezondheid

Lichaam & Schoonheid

Dagelijks wordt er in de wereld veel suiker geconsumeerd wat in frisdranken zit. Suiker is erg ongezond en daarom heeft MomentBlend gezonde alternatieven.

Met de creaties van MomentBlend laten wij jou genieten van gezonde theeblends waarmee je bijna alle frisdranken zowel warm als koud kan vervangen.

Snelle navigatie
×
Koop voor% left_to_free% meer en ontvang gratis verzending