Voor wie is vruchtenthee gezond

Voor wie is vruchtenthee gezond

Vruchtenthee kan zowel door kinderen als door ouderen gedronken worden. Natuurlijke vruchtenthee wordt aanbevolen voor mensen met diabetes en zelfs voor zwangere vrouwen.

Voordelen van het drinken van vruchtenthee

Zoals eerder gezegd bevatten sommige van onze vruchtentheesoorten in tegenstelling tot vruchtensap geen suiker, en die waaraan gekonfijt fruit is toegevoegd verrijken een zachte en zoete smaak. Op die manier kunnen wij onszelf en of ons gezin een werkelijk waardevolle, gezondheidsbevorderende en zeer smakelijke drank aanbieden.
Door het fruit te vriesdrogen voordat het aan de thee wordt toegevoegd, gaan er geen vitaminen in het fruit verloren. Door vruchtenthee te drinken, voorzien we het lichaam van de vitaminen die het nodig heeft, net zoals we vers fruit eten.
Bij het gekoeld opdienen kan de vruchtenthee verrijkt worden met schijfjes sinaasappel, schijfjes citroen of zelfs ander fruit. Ook kunnen we de thee zetten met een toevoeging van kaneel of kruidnagel. Dergelijke toevoegingen geven de thee een nieuwe dimensie en smaak. Het drinken van koude vruchtenthee op een warme dagen is heerlijk verkoelend, en in de winter kan deze vruchtenthee warm gedronken worden zodat ons lichaam zich prima kan opwarmen.

Hoe zet je vruchtenthee?

Het zetten van vruchtenthee vergt een langere zet tijd. Dit komt omdat de gedroogde vruchten water moeten absorberen. De door het water opgezwollen vruchten geven pas na 3-4 minuten hun volle aroma af aan de infusie. Aangezien elke thee anders is, is het raadzaam de voorgeschreven informatie op het etiket van MomentBlend te volgen voor een perfect kopje verse thee.

Wat is de beste manier om vruchtenthee te zetten en te serveren?

Vruchtenthee kunt u het beste serveren in een glazen kan met een schenktuit. U kunt voor het bereiden ook een glasfilter gebruiken, dat goed bestand is tegen stukjes fruit. Het serveren van vruchtenthee in kristallen glazen of een kop en schotel van glas is een 100% garantie dat dit theemoment gedurende de dag zal worden herinnerd aan een heerlijk ontspanningsmoment.
In onze MomentBlend webshop vindt u een ruime keuze aan verschillende vruchtenthee soorten. Kies uw favoriet favoriet, en geniet het hele jaar door van deze voortreffelijke vruchten melanges. Bijzonder aan te bevelen zijn de ijstheemengsels, een ideale combinatie van fruit en thee die ook als ijsthee kan worden gedronken.

Geef een antwoord

Snelle navigatie
×
Koop voor% left_to_free% meer en ontvang gratis verzending