Lets Detox

Lets Detox

Giftige stoffen verzamelen zich bijna elke dag in ons lichaam als gevolg van onder andere slechte voeding. Door een vervuild milieu en ongezond eten hebben deze stoffen een negatieve invloed op ons lichaam en hoe wij ons voelen. Detox 28 Morning en Detox 28 Night is een thee met natuurlijke ingrediënten die je helpen het lichaam te reinigen van verontreinigde stoffen en je ondersteunen om gewicht te verliezen. Je beter voelen, een snellere stofwisseling en het reinigen van het lichaam van verontreinigende stoffen draagt bij om overgewicht te bestrijden.

Ontgiften van je lichaam

Vervuilde lucht, roken, alcoholgebruik of overmatige consumptie van sterk bewerkte voedingsmiddelen kunnen een gevoel van zwaarte en vermoeidheid veroorzaken, evenals spijsverteringsproblemen en overmatige rondheid, bijvoorbeeld in de buikstreek.

Ontgifting van het lichaam, het verwijderen van gifstoffen en afvalstoffen uit de stofwisseling, moet regelmatig worden gedaan. Een dergelijke procedure zal het metabolisme verbeteren en het vroegere energieniveau herstellen.

Een vervuild lichaam is een grote belasting voor het spijsverteringsstelsel en de lever, die de belangrijkste filter van ons lichaam is en verantwoordelijk is voor het proces van het verwijderen van gifstoffen. Regelmatige ontgifting van het lichaam elimineert veel negatieve bijwerkingen van een ongezonde levensstijl: slapeloosheid, concentratieproblemen, allergieën, hoofdpijn, spijsverteringsproblemen of futloosheid.

Een vervuild lichaam is een grote belasting voor het spijsverteringsstelsel en de lever, die de belangrijkste filter van ons lichaam is en verantwoordelijk is voor het proces van het verwijderen van gifstoffen. Regelmatige ontgifting van het lichaam elimineert veel negatieve bijwerkingen van een ongezonde levensstijl: slapeloosheid, concentratieproblemen, allergieën, hoofdpijn, spijsverteringsproblemen of futloosheid.

Als je niet weet waar je moet beginnen met ontgiften, kies dan voor een Detox kuur voor thuis, zoals onze kant-en-klare kruiden- en vruchtenmix. “Detox 28 Morning en Detox 28 Night van MomenBlend“. Een perfect samengestelde ochtend- en avondthee om je lichaam te verfrissen en te reinigen.

Mate Green:

Is een rijke bron van vitaminen en mineralen, vermindert het hongergevoel, verbetert de concentratie, is activerend, vermindert het risico op hartaandoeningen, heeft een positieve invloed op het libido, verlaagt het cholesterolgehalte en versterkt het immuunsysteem.

Tulsi:

Dit kruid is een Aziatisch kruid met positieve effecten op het geheugen en de cognitie, heeft een neuroprotectieve werking en werkt stressverlagend. Het heeft een antiseptische werking en ondersteunt een normaal glucose- en cholesterolmetabolisme.

Paardenbloem:

is een weg naar gezondheid. De belangrijkste eigenschappen van deze waardevolle plant voor de gezondheid zijn vochtafdrijvend, choleretische en cholinerge eigenschappen. Bovendien verlaagt paardenbloemthee het cholesterol- en suikergehalte en helpt het bij hoge bloeddruk.

Calendula:

Helpt bij de bestrijding van vele kwalen. Het versterkt de immuniteit van het organisme en regelt ook de leverfunctie en versnelt de regeneratie van het beschadigde huidoppervlak.

Gember:

Bevat een mengsel van biologisch actieve bestanddelen dat de lever in staat stelt het lichaam efficiënter te ontgiften en het spijsverteringsstelsel in staat stelt nog grotere hoeveelheden spijsverteringsenzymen te produceren die een positief effect hebben op het spijsverteringsproces.

Hebben we je al overtuigd?

Elke verpakking bevat 90 gram van onze beste thee blends en is voldoende voor een behandeling van 28 dagen met 3 gram per 200ml.

Detox 28 Morning Thee

Een mix van natuurlijke kruiden en vruchten zoals groene thee, appel en yerba mate dragen bij aan de positieve eigenschappen van Detox.

De Morning kuur daagt bij aan:

  • Verminderde eetlust
  • Versnelling van calorieverbranding
  • Verbetert onze stemming
  • Maakt ons wakker

Laat de Thee voor de dag ongeveer 7-10 minuten trekken. Drink de Detox 28 Morning Thee bij uw eerste maaltijd en geniet de hele dag van je energie.

Detox 28 Night Thee

‘s Nachts vertraagt het lichaam het metabolisme als gevolg van slaaptekort. Met Detox 28 Night is dit verledentijd. Paardebloem, brandnetel, citroengras en gemberwortel zijn slechts enkele van de heilzame ingrediënten in elke kop.

De Night kuur draagt bij aan:

  • Helpt je in slaap vallen
  • Verbeterd de spijsvertering
  • Elimineert een opgeblazen gevoel
  • Rustiger slapen

Laat de Thee voor de nacht ongeveer 7-10 minuten trekken. Drink de Detox 28 Night Thee in de avond na de laatste maaltijd en ontspan je lichaam.

Verwen jezelf en geniet de beste thee soorten van MomentBlend Tea Experience

Geef een antwoord

Snelle navigatie
×
Koop voor% left_to_free% meer en ontvang gratis verzending